dimarts, 17 de gener del 2017

El gust per la lectura

Bon dia, navegants!!


La nostra escola porta a terme diverses activitats per tal de fomentar el gust per la lectura contemplades dins el nostre PLEC (Projecte de Lectura de Centre). Algunes d'aquestes són la visita d'autors/es, les sessions de contacontes, la motxilla viatgera que vam engegar el curs passat, la cursa dels superlectors, el mercat d'intercanvi de llibres...

I aquest curs, com a novetathem introduït "La setmana temàtica"


Cada mes, durant una setmana, els/les nostres alumnes, gaudiran d'exemplars de llibres de la biblioteca escolar i la biblioteca del poble, relacionats amb el tema que els hi toca. Els/les alumnes podran llegir i compartir aquests llibres en els 30 minuts de lectura diari que tenen dins el seu horari. 
Convidem als alumnes a portar llibres de casa per ensenyar i/o recomanar als companys/es de classe, tenint en compte la temàtica de la setmana. La vostra participació és important! 
D'aquesta manera, els nens i nenes s'aproparan a totes les tipologies textuals al llarg de la primària i podran conèixer lectures i autors destacats dins el món de la literatura. 



Aquesta setmana cicle mitjà s'apropa als còmics.
No poden faltar els clàssics!!


Animeu-vos a portar de casa els vostres llibres preferits i ensenyeu-los a la resta!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada